Kolejne puzzle lądują na stole, tym razem najsłynniejszy zamek w nieco innej odsłonie.
Heye 4000 - Bavarian Dream
-
- Piąty stopień puzzlomaniactwa
Re: Heye 4000 - Bavarian Dream
Standardowo to co najłatwiejsze już gotowe. Szczerze na samym obrazku te puzzle wyglądały na prostsze.
- ira
Jak to szło? I najpierw stworzył niebo
Super robota.
Super robota.
-
Główny bohater czyli nasz najsłynniejszy zamek już pięknie się prezentuje w pełnej okazałości.
-
Tydzień i gotowe.
Jak zawsze w przypadku Heye na obrazku dzieje się tyle, że czasami ciężko się połapać w tym gdzie co ma być, ale też frajda z układania jest o wiele większa niż przy " normalnych" wzorach. Jakość puzzli pomimo wielu lat na karku nie ucierpiała ani trochę i pod palcami czuć że układacie naprawdę dobrze wykonane puzzle. Osobiście cieszy mnie też fakt że kolory pomimo jak mówiłem wielu lat nie ucierpiały ani trochę. Z czystym sumieniem serdecznie polecam każdemu spróbować tej marki.
Jak zawsze w przypadku Heye na obrazku dzieje się tyle, że czasami ciężko się połapać w tym gdzie co ma być, ale też frajda z układania jest o wiele większa niż przy " normalnych" wzorach. Jakość puzzli pomimo wielu lat na karku nie ucierpiała ani trochę i pod palcami czuć że układacie naprawdę dobrze wykonane puzzle. Osobiście cieszy mnie też fakt że kolory pomimo jak mówiłem wielu lat nie ucierpiały ani trochę. Z czystym sumieniem serdecznie polecam każdemu spróbować tej marki.
- kallarepka
Rany, ja nie nadążam z tymi wielgasami, które układasz w mgnieniu oka!
Świetne są!! Gratulacje! To mam już typ do konkursu listopadowego
Marzę o nich już od jakiegoś czasu, ale worka € jednak nie poświęcę, a polować na okazję nie mam czasu.
Świetne są!! Gratulacje! To mam już typ do konkursu listopadowego
Marzę o nich już od jakiegoś czasu, ale worka € jednak nie poświęcę, a polować na okazję nie mam czasu.