Jakiś czas temu szukając puzzli po zdjęciu trafiłam tutaj, bardzo mnie ucieszył fakt że jest takie forum i jeszcze funkcjonuje, poprzeglądałam, popodziwiałam i postanowiłam dołączyć

Nazywam się Renata, pochodzę z pięknego miasteczka nad Wisłą w województwie Lubelskim, obecnie mieszkam w Warszawie. Z zawodu i zamiłowania ogrodnik, kocham koty i rośliny, w ich towarzystwie najlepiej odpoczywam, bardzo lubię długie wędrówki, najlepiej z dala od cywilizacji, jak jest okazja jeżdzę w góry. Czasem wyskakuje też na plenery foto, żeby przewietrzyć aparat

Puzzle od lat dziecięcych pojawiały się w moim życiu, ale nigdy nie poświęcałam im za dużo czasu, układając sporadycznie, ale kilka lat temu zaczęłam regularnie jakieś kupować i układać, w czym zawsze towarzyszył mi mój ukochany kot.
Obecnie mam trochę więcej czas, a że uzbierało się ponad 150 pudełek i miejsca już brak, trzeba nadrobić zaległości i zrobić miejsce na nowe

Większość mojej kolekcji ma po 1000 elementów, ale czekają też takie po 2000, 3000 i jedne 6000

W 2024 roku ułożyłam 39szt, w tym roku tez już kilka zaliczonych

Proszę o założenie dla mnie albumu, postaram się go regularnie uzupełniać

Pozdrawiam