Na Czerwony traktorek miałam chrapkę właściwie od pierwszego zobaczenia tych puzzli, ale głos rozsądku podpowiadał mi, że 3000 to jednak za dużo i mogłabym nie podołać chociażby z tym słynnym drzewem (Olivia też na nie narzekała)

Zaczęłam trochę szperać w sieci i okazało się, że Trefl wydał dwa (co najmniej dwa) obrazki w serii Sensitive. Z oznaczeń krajów na pudełku wnioskuję, że poszły na rynki: włoski, hiszpański i szwedzki, ale stuprocentową pewność mam tylko co do Hiszpanii, bo znalazłam wzmianki o nich na hiszpańskim forum puzzlowym. Były dostępne w tamtejszych Lidlach i kosztowały 4 EUR za pudełko. Poza traktorkiem był jeszcze wzór Trishy Hardwick ze śliwkami, który u nas, podobnie jak traktorek, wydano w elementacji 3000 i, o ile się nie mylę, mniej więcej w tym samym czasie rzucono do polskich Lidlów

Linki do hiszpańskiego forum: link nr 1, link nr 2, link nr 3.
Ułożony obrazek:

Układało się cudownie (no, może poza drzewem)

Dodam jeszcze, że układałam inaczej niż dziewczyny swoje 3000-elementowe wersje - ja zaczęłam od traktorka, ale potem poszło całe niebo (swoją drogą bardzo przyjemne!) i dopiero budynki, kury, trawa (na końcu oczywiście drzewo

Fragmenty: